Advertisement

Down The Rabbit Hole 2023 presenteert programma Eden

DTRH Eden
Photo credit: Festileaks / Debbie Spaan

Eden, een van de mooiste stukjes van Down the Rabbit Hole, onthult zijn programma. Je kan hier van alles beleven. Van culinaire hoogstandjes tot akoestische live muziek op het podium van de Bossa Nova.

Ook dit jaar staat er weer een enorm divers programma klaar op Eden. Zo kan je er exclusieve wijnen drinken en proeven van super lekker eten. Er staat spoken word, jazz, soul, klassieke muziek en nog veel meer op het podium van de Bossa Nova. Zie hier onder het volledige programma:

A Divine Comedy: Orkater & Invites

Toch wel een van de meest unieke dingen die geprogrammeerd staat voor het Bossa Nova podium op Eden is ‘A Divine Comedy: Orkater & Invites’. Dit muziektheatergezelschap neemt drie avonden en nachten de stage van Bossa Nova over. Wat ze gaan doen wordt omgeschreven als een zeven uur durende trip waarin wordt gedanst, gebeat, gebeukt, gezweet, gezonden, gebloed en geadoreerd. Als je hier naartoe gaat mag je je zelf klaarmaken voor een hele reis die je zal mee maken. Ga alleen of ga samen, maar houd elkaar in ieder geval vast of zoek elkaar op en laat je helemaal onder dompelen door dit bijzondere gezelschap. Meer Down the Rabbit Hole dan dit kan je niet krijgen. Ze staan op de timetable geprogrammeerd elke avond van half 8 tot half 3 ’s nachts, genoeg tijd om even langs te gaan dus.

Een programma vol verassingen staat ons te wachten dit jaar op Down the Rabbit Hole 2023, dat is zeker. Wil jij nou vast mee speculeren over wat A Divine Comedy gaat worden? Of wanneer we horen wie de laatste headliner van het festival wordt? Praat dan mee op ons forum!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.