De Festivalpodcast: Pinkpop en Best Kept Secret 2023 nabesproken

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

We hebben twee uberdrukke weekenden achter de rug. Pinkpop, Best Kept Secret en het door Jos bezochte Britse Isle of Wight. Wat hebben we meegemaakt en wat waren de hoogte- en dieptepunten? Je hoort het in de kersverse Festivalpodcast.

Ook in de community was het druk, druk, druk met het bezoeken van allerlei festivals. Zo was er een grote lichting op Graspop, waar headliner Guns N’ Roses niet bij iedereen voldeed aan de verwachtingen. En we kijken vooruit naar de grote festivals die eraan zitten te komen.

Te horen:

  • ULTIEME HYPE! Want Taylor Swift komt nu dan toch echt naar Nederland
  • Veel negatieve reacties op headliners Guns N’ Roses, wat was daar aan de hand?
  • The Boss Bruce Springsteen op het Pinkpopterrein in Landgraaf
  • Speaking of Megaland, dat kleurde afgelopen weekend weer felroze voor Pinkpop
  • En het weekend daarvoor was het tijd voor het ietwat kleinere, maar minstens zo gezellige Best Kept Secret
  • Jos was op het Isle of Wight voor Isle of Wight, welke acts missen we va ndie line-up in Nederland?
  • En tot slot geven we (hopelijk) bruikbare tips voor Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en gigant Glastonbury

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Isle of Wight Logo

Isle of Wight 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.