Slowthai verwijderd uit blokkenschema Down The Rabbit Hole 2023

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De oplettende kijker heeft het gat op de line-up al gespot. Rapper slowthai is niet langer te vinden in het blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2023.

We vreesden er al een beetje voor, maar vandaag is de kogel dan toch door de kerk. Op de zondagavond van Down The Rabbit Hole 2023 kun je slowthai niet meer zien in de Teddy Widder-tent. De rapper verdween eerder deze week ook van de Glastonbury en Reading en Leeds Festival posters. Dat gebeurde stilletjes, zonder communicatie van de organisatie. Ook Down The Rabbit Hole laat nog niets los over de afwezigheid van slowthai in Beuningen.

Het lijkt erop dat de Tyron Frampton geen festivals kan aandoen vanwege een lopende rechtszaak. Hij verscheen op 16 mei in de rechtbank. De rapper wordt beschuldigd van verkrachting. Volgende maand behandelt de rechter de zaak pas inhoudelijk. Op Twitter ontkent hij alle beschuldigingen.

Blokkenschema Down The Rabbit Hole – Programma Teddy podium op zondag 2 juli 2023.

Teddy afsluiter

Voor Down The Rabbit Hole zit het zeker niet mee; na het wegvallen van Stromae voor 1 juli, moeten ze nu ook op zoek naar een andere belangrijke vervanger voor 2 juli. Slowthai zou namelijk het op een na grootste podium, de Teddy, afsluiten. Vooralsnog heeft Rock Werchter de Brit nog niet van de line-up gehaald. Daar neemt hij een minder prominente plek in op het affiche.

Geen slowthai dus op Down The Rabbit Hole 2023. Gelukkig staan er nog meer dan genoeg mooie namen op de planning, zoals Fred again.. en Paolo Nutini. Laten we hopen dat er niet nog meer vraagtekens bij komen voor de festivallende konijnen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.