Advertisement

3 afzeggers en 2 vervangers voor Down The Rabbit Hole 2023

Down The Rabbit Hole 2023 maakt een aantal wijzigingen in het programma bekend. Obongjayar, Big Freedia en Jitwam zijn helaas niet van de partij. Benny Sings en Bumble B. Boy vervangen.

Dit weekend is het weer groot feest in de Groene Heuvels. Down The Rabbit Hole 2023 viert z’n achtste editie met headliners Paolo Nutini, Fred again.. en Burna Boy. Maar er is ook minder goed nieuws. Obongjayar kan niet komen en wordt vervangen door Benny Sings in de Fuzzy Lop. Het plekje in de Bossa Nova van Jitwam wordt opgevuld door Bumble B. Boy. Voor Big Freedia is er vooralsnog geen vervanging.

The Smile op Down The Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Mis niks van DTRH 2023

Festileaks doet uitgebreid verslag van Down The Rabbit Hole 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in Beuningen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts, delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Natuurlijk kun je ook weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de publiekstop 25 bekend en luister je een speciale episode van de Festivalpodcast.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.