Livestream: kijk mee naar Foo Fighters op Rock am Ring 2023

Dave Grohl
Photo credit: Andrew Stuart

Foo Fighters zijn deze vrijdagavond headliner op Rock am Ring 2023. Het belooft een bijzondere show te worden. Geen kaartje, maar wil je niks missen? Wij laten je zien hoe je er toch een beetje bij kunt zijn.

Bezoekers van het Duitse festival Rock am Ring 2023 zijn getuige van iets bijzonders vanavond: de eerste show van Foo Fighters in Europa zonder drummer Taylor Hawkins. Gaat Dave dan zelf met de drumstokken in de hand plaatsnemen? Nee, dat niet want niemand minder dan Josh Freese is de nieuwe man achter de bekkens. Alsof dat nog niet genoeg is, is het ook nog eens één van de exclusieve shows die de groep doet in Europa deze zomer.

Daarnaast bestaat ook nog de kans dat er een aantal nieuwe nummers gespeeld worden vanavond. De band heeft namelijk een splinternieuw album uit, But Here We Are. Een aantal van deze tracks zijn afgelopen weken al gespeeld tijdens een handjevol shows in de Verenigde Staten.

Photo credit: Brantley Gutierrez

Foo Fighters livestream

Hoewel ze deze zomer niet te zien zijn op een festival in de Benelux, willen we er toch voor zorgen dat je Dave en zijn bandleden kunt zien. Tenminste, een beetje dan. Daar hoef je maar een paar dingen voor te doen. Het belangrijkste is deze vrijdagavond in je agenda vrijhouden! Daarna zorg je dat er een lekker drankje klaarstaat, voor veel schappelijkere prijzen dan die van de doorsnee festivalmunt.

Je bent er bijna, wij hebben namelijk de link naar de livestream al voor je klaargezet. Zo kun je vanavond toch een beetje bij de Foo Fighters zijn. En als laatste… schreeuw vooral heel erg hard mee vanachter je laptop of tv!

Check Foo Fighters vanaf 22:30 via deze livestream:

Rock am Ring Logo

Rock am Ring 2023

Locatie
Duitsland
Duitsland
Datum 2-4 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Ruben Bodelier

Masterstudent Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter in de zomer en naar Carnaval in de winter. Wisselt naadloos van Kendrick Lamar naar TOOL en dan weer van Pearl Jam naar Lana Del Rey.

Meer van Ruben