Weerbericht Zwarte Cross 2023: ‘Eerst wisselvallig, daarna vooral bewolking en regen’

Het is tijd voor de Zwarte Cross 2023 en daarom dus ook voor het weerbericht van dit weekend. Zonnebrand hoef je dit weekend niet mee te nemen, want de zon ga niet niet veel zien. Een regenponcho is wel een must-have de aankomende dagen, want het gaat helaas veel regenen.

Vrijdag 21 juli

⛅️ Verwachting: wolken en zon wisselen elkaar af, in de middag kans op een kleine bui
🌡️ Temperatuur: 22 graden
👕 Kledingadvies: T-shirt, broek en een jas voor de avond
Nacht: 13 graden
🏆 Festival weercijfer: 6
🤧 Hooikoorts: matige hoeveelheid graspollen in de lucht

Vrijdag is al met al een prima festivaldag, met 22 graden overdag is het goed te doen. De zon schijnt af en toe door de wolken door. In de middag is er kans op een bui, maar meer dan miezerregen zal dat niet zijn. In de avond koelt het flink af naar een graad of 13, dus goed aankleden is wel belangrijk.

Zaterdag 22 juli

🌧️ Verwachting: grijs en regenachtig
🌡️ Temperatuur: 19 graden
👕 Kledingadvies: T-shirt, broek en een regenponcho voor in de middag en avond, een jas voor de avond en nacht
Nacht: 12 graden
🏆 Festival weercijfer: 5
🤧 Hooikoorts: weinig kans op klachten

Helaas moeten op de tweede dag van de Zwarte Cross 2023 de poncho’s niet vergeten worden. In de middag en de avond gaat het regenen. Overdag wordt het zo’n 19 graden, prima dus, maar niet heel warm. In de nacht koelt het af naar een frisse 12 graden. Kleed je dus goed aan festivalgangers

Zondag 23 juli

🌧️ Verwachting: regen, regen en nog eens regen
🌡️ Temperatuur: 19 graden
👕 Kledingadvies: T-shirt, broek, dichte schoenen, regenponcho, jas
Nacht: 16 graden
🏆 Festival weercijfer: 4
🤧 Hooikoorts: geen kans op klachten

De zondag van de Zwarte Cross wordt qua weer een tegenvallende dag. Er wordt zo’n 11,8 mm regen voorspelt. Vergeet dus ook vandaag niet om je regenponcho mee het terrein op te nemen. Met 19 graden wordt het niet koud, dus bij de overdekte stages zal het prima te doen zijn. In de nacht blijft het zo’n 16 graden dus je hoeft gelukkig niet te liggen koukleumen in je tentje. Ook in de nacht regent het, dus zorg er wel voor dat je tent goed dicht zit.

Voor meer informatie over het Zwarte Cross 2023 weerbericht, bekijk je de weersverwachting van Weeronline. Kom alvast in de stemming voor deze editie met de meest onvergetelijke momenten van het festival in Lichtenvoorde.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.