Advertisement

Dit is de tweede naam voor Pinkpop 2024

Photo credit: Nikki Born / Festileaks.

De tweede naam voor Pinkpop 2024 is bekendgemaakt. The Talent Scouts winnaar Gideon mag volgend jaar optreden op Pinkpop.

Zaterdagavond werd de winnaar bekendgemaakt van het tv-programma The Talent Scouts. Daarmee is dus ook de tweede naam bekend voor Pinkpop 2024. Gideon Luciana is de winnaar van dit programma en heeft daarmee een spot gekregen op het Pinkpop affiche.

De eerste naam voor het Landgraafse festival is al een tijdje bekend. Jiri11 heeft de Limburgse Poppprijs gewonnen en is daarmee de openingsact van het festival.

The Talent Scouts

Maar hoe zat deze talentenjacht in elkaar? Talenten konden zich aanmelden als solo-artiest, duo of band. Coaches Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie met elkaar om het beste talent aan zich te binden. Daarmee konden ze per aflevering bieden op de auditanten. Dit geld wordt gebruikt om te investeren in de artiesten en ze klaar te stomen voor een optreden op Pinkpop 2024.

P!nk op Pinkpop 2023. Photo credit: Nikki Born / Festileaks.

Geruchten namen Pinkpop 2024

Naast deze twee namen heeft Pinkpop nog niets bekendgemaakt over het affiche van 2024. Maar we kunnen wel alvast speculeren wie er in 2024 op het festival zouden kunnen staan. Misschien zien we volgend jaar Acda en De Munnik, Rihanna of Duo Lipa wel in Landgraaf verschijnen. Maar ook The Cure, Bon Jovi en Foo Fighters zijn mogelijk namen voor Pinkpop 2024. In ons geruchtenoverzicht vind je alles terug. Wie zie jij graag op het affiche van het Landgraafse festival? Laat het ons weten op ons forum!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen