Lowlands 2023 van top tot teen nabesproken in de nieuwe Festivalpodcast

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Deze Lowlands moet uiteraard nabesproken worden! Judith en Julia waren afgelopen weekend in Biddinghuizen, Jos volgde deze editie vanaf de Festileaks-redactie. In deze nieuwe aflevering van de Festivalpodcast hoor je brakke stemmetjes en alle ervaringen rondom Lowlands 2023. Onder andere:

  • Muziek, natuurlijk! Welke acts verrasten, wie waren favoriet en wie hebben we moeten missen?
  • Het terrein: de prachtige tenten, de tof aangeklede activaties, het sanitair en meer
  • Waren er veranderingen ten opzichte van vorige edities?
  • Is de balans zoek in Biddinghuizen? We bespreken ons artikel ‘Lief Lowlands, pas asjeblieft goed op de balans’ na

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.