Advertisement

Lowlands campings 1 t/m 4 zitten al vol

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 4 campings die het dicht bij het terrein van Lowlands liggen, zijn inmiddels volzet. Het gaat om campings nummer 1 tot en met 4, die je bereikt door eerst de brug over te steken. Festivalgangers worden naar camping 5 en 6 verwezen.

Het is dit jaar vroeg druk op het Lowlands-terrein. Bezoekers waren al op woensdagavond aanwezig in de rij voor het festival, terwijl het hoofdprogramma pas op vrijdag begint. Donderdag om 9:00 uur openden de campings en later die dag is er een opwarmdag met onder andere een silent disco. Zowel voor de parkeerplaats als voor de toeangspoort staan op donderdag rijen van meerdere uren.

Lowlands kent 6 campings. De eerste 4 campings liggen dichterbij het terrein, omdat je niet eerst een brug over hoeft te steken. Dit zijn doorgaans ook meer luidruchtige campings. Iets verderop, dichterbij de parkeerplaats, vind je nog camping 5 en 6. Die liggen in het verlengde van elkaar.

Zie ook: Check hier de plattegrond van Lowlands 2023

Plek voor iedereen

Je hoeft niet bang te zijn dat er geen plek meer voor je is op de camping: voor iedere Lowlander is ruimte. Wel kan het zijn dat grote groepen niet meer bij elkaar kunnen staan.

Bij extreme drukte opent de organisatie soms nog extra stukjes camping. Dit gebeurde in het recente verleden al eens, maar dan wel vaak pas op vrijdag.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.