Luister naar alle hoogtepunten van Sziget 2023 in de nieuwe Festivalpodcast

Foto: Sziget 2023

Sziget 2023 zit erop. Judith en Jos waren in Boedapest voor respectievelijk hun derde en vierde keer op The Island of Freedom. Op de laatste festivaldag maakten ze de balans op tijdens een nieuwe aflevering van de Festivalpodcast.

Met ruim 32 graden op de thermometer werd het een tropische aflevering van de Festivalpodcast. Met onder meer:

  • Sziget start een nieuw leven. Het festival voerde tal van verbeteringen door, zoals maatregelen tegen het stof, luxer sanitair, meer kunst en decoratie en meer.
  • De muzikale hoogte- en dieptepunten. Hoe waren de shows van Imagine Dragons, David Guetta, Lorde, Macklemore, Confidence Man en vele anderen?
  • Jos ging met de Sziget Express: de directe trein van Amersfoort naar Boedapest. Was ’t wat?
  • Waarom de sfeer op Sziget zo bijzonder is, met focus op internationaal aspect en de feestvibe.
  • Nederlands trots met shows van o.a. Son Mieux, Gladde Paling en Vieze Asbak, Prins S. en De Geit en Bizzey.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.