Sziget presenteert aftermovie en start kaartverkoop 2024

Photo: Sziget Press

We hebben afgelopen zomer in Budapest intens genoten, en die geweldige ervaring komt volledig tot zijn recht in de aftermovie van Sziget 2023. Bovendien staat binnenkort de Early Bird Sale voor Sziget 2024 alweer voor de deur. Hier bemachtig je alvast je tickets tegen een aantrekkelijke prijs.

Sziget 2023 bruiste van de hoogtepunten. De organisatie had goed geluisterd en maakte talloze verbeteringen vergeleken met 2022. Het festivalterrein straalde nog groener en er waren meer waterpunten om van te genieten. Met een onvergetelijke festivalshow van Florence + The Machine en een energieke, dansbare performance van Lorde zat de sfeer er goed in. Maar er was meer dan muziek – van bungeejumpen tot meedoen aan het flunkybaltoernooi, er was altijd iets spannends te beleven. Kortom, er zijn genoeg herinneringen om op terug te kijken in de zeven minuten (!) durende aftermovie. Klaar om de magie opnieuw te beleven? Bekijk de aftermovie hieronder.

Speciale Early Bird Flash Sale Sziget 2024

Heeft deze aftermovie je helemaal in de stemming gebracht voor Sziget 2024? Dan hebben we goed nieuws. Op donderdag 26 oktober gaat de Early Bird Flash Sale van start. Tijdens deze sale kun je al een een festivalticket bemachtigen voor slechts € 269,-. Maar dat is nog niet alles. Als trotse “Szitizen” krijg je ook een Szitizen Prime Kit cadeau. Hierin vind je onder andere een t-shirt, sokken, stickers, in-ear muziekoordoppen en nog veel meer.

Nieuw ticketsoort

Geboren op of na 7 augustus 2002? Dan heb je geluk! Er is voor 2024 namelijk een nieuw soort ticket. Deze is speciaal voor jonge Szitizens tot 21 jaar. Je kan alleen gebruik maken van dit ticket als je bij de start van het festival 21 jaar of jonger bent. Dit ticket kost € 209,- en hiermee krijg je toegang tot het festival en de basic camping.

Tijdens deze exclusieve Early Bird sale zijn ook een hoop overnachtingsopties te koop. Bij alle meerdaagse tickets is de basic camping inbegrepen, maar je kunt ook al verschillende luxere camping en glamping opties bemachtigen. Meer informatie over de sale en alle ticketsoorten kan je vinden op de website.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.