Advertisement

Zo ziet het (luxe!) festivalbandje van Lowlands 2023 eruit

Publiek Alpha
Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is de beste vriend van alle bezoekers van Lowlands 2023 de komende dagen: het iconische festivalbandje. Dagenlang onafscheidelijk en bovendien goed voor entree naar misschien wel het mooiste weekend van het jaar. Ook zo benieuwd hoe ‘ie eruit ziet?

Lowlands kent een lange traditie van festivalbandjes, maar gaat de laatste jaren voor luxe ontwerpen. Ze zijn net even wat groter dan bandjes die je op andere festivals krijgt, en bovendien gemaakt van een lekker zacht aanvoelend stoffen materiaal.

Het festival gaat dit jaar voor een oranje met paars gekleurd design, met de letters LL23 onder elkaar geplaatst. Check hieronder de foto’s van dit statussymbool van de eerste trotse bezitters!

Het duurt wel even tot je je festivalbandje kunt bemachtigen momenteel. Er staan dikke files van meerdere uren op de toegangswegen richting het festival.

Dit weekend spelen onder meer Billie Eilish, Underworld en Florence + the Machine op het populairste festival van Nederland. Benieuwd wat je nog meer zeker niet mag missen? Check onze 10 tips voor Lowlands 2023!

Mis niks van Lowlands 2023

Festileaks doet uitgebreid verslag van Lowlands 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in Biddinghuizen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van de Festivalpodcast.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.