Dit is het bandje van Lowlands 2019

621
Lowlands 2019
Photo: Jesse Boeijenga / Festileaks

Tas ingepakt met de paklijst, alles de auto of trein in gepropt en dan nog eens alles naar de ingang van het festivalterrein sleuren. De struggles van de gemiddelde festivalganger staan in het teken van slechts een ding: het felbegeerde bandje. Dit jaar krijg je jouw Lowlands bandje in de kleur van bloed, zweet en tranen (van geluk): rood.

Het festivalbandje is de eerste stap van A Campingflight to Lowlands Paradise. Met onder meer Royal Blood, Billie Eilish, The National en Tame Impala op het affiche krijg je dit weekend de ene na de andere act van wereldformaat. Maar je kan jezelf ook laten verassen met artiesten onderaan de poster, zoals Jade Bird en RIMON.

Ook vandaag is er genoeg te doen op Lowlands. Zo kun je vanavond al flink feest vieren tijdens de silent disco. Ook zette Festileaks 9 andere must-see’s en must-do’s voor je op een rij voor een uniek weekend in Biddinghuizen. Is je blokkenschema nog steeds niet vol, dan heeft festivaldirecteur Eric van Eerdenburg nog 5 muzikale tips! Ook spraken we de festivaldirecteur over hiphop acts en de speciale show van De Staat.

Om jouw Lowlands 2019 de ultieme kickstart te geven helpt Festileaks een beetje. Vrijdag om 16:00 uur organiseren wij voor de Haciënda de Festileaks meet-up. Goed nieuws: de eerste 50 mensen krijgen een gratis cocktail!

Lowlands 2019

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands werd gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2019 in Biddinghuizen. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalBillie Eilish, Royal Blood en New Order sierden de festivalposter. Naast muziek, bood het festival een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook was het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Lowlands 2019 was lang en breed uitverkocht, maar met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check alle updates op onze site, Facebook en Instagram. Voor alle verdere informatie over het festival, kan je terecht op onze Lowlands-pagina of de website van het festival.