Dit is het bandje van Lowlands 2019

744
Lowlands 2019
Photo: Jesse Boeijenga / Festileaks

Tas ingepakt met de paklijst, alles de auto of trein in gepropt en dan nog eens alles naar de ingang van het festivalterrein sleuren. De struggles van de gemiddelde festivalganger staan in het teken van slechts een ding: het felbegeerde bandje. Dit jaar krijg je jouw Lowlands bandje in de kleur van bloed, zweet en tranen (van geluk): rood.

Het festivalbandje is de eerste stap van A Campingflight to Lowlands Paradise. Met onder meer Royal Blood, Billie Eilish, The National en Tame Impala op het affiche krijg je dit weekend de ene na de andere act van wereldformaat. Maar je kan jezelf ook laten verassen met artiesten onderaan de poster, zoals Jade Bird en RIMON.

Ook vandaag is er genoeg te doen op Lowlands. Zo kun je vanavond al flink feest vieren tijdens de silent disco. Ook zette Festileaks 9 andere must-see’s en must-do’s voor je op een rij voor een uniek weekend in Biddinghuizen. Is je blokkenschema nog steeds niet vol, dan heeft festivaldirecteur Eric van Eerdenburg nog 5 muzikale tips! Ook spraken we de festivaldirecteur over hiphop acts en de speciale show van De Staat.

Om jouw Lowlands 2019 de ultieme kickstart te geven helpt Festileaks een beetje. Vrijdag om 16:00 uur organiseren wij voor de Haciënda de Festileaks meet-up. Goed nieuws: de eerste 50 mensen krijgen een gratis cocktail!

Lowlands 2019

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.