Avril Lavigne, Bring Me The Horizon en meer tijdens Pinkpop 2024 in Duitsland

Photo: David Needleman

De eerste artiesten voor het Hurricane Southside festival zijn bevestigd. Avril Lavigne, Bring Me The Horizon en Ed Sheeran staan bovenaan de poster. Zien we een van deze acts terug op Pinkpop 2024?

Vandaag kondigt Hurricane Southside festival de eerste vier grote headliners aan voor volgende zomer. Het Duitse festival opent met een klapper want ze zetten in 2024 Ed Sheeran, Avril Lavigne en Bring Me the Horizon bovenaan het affiche. Ook Duitse hiphopgroep K.I.Z. staat op de poster voor Hurricane Southside festival.

Deze aankondiging is natuurlijk ook een belangrijke factor voor de Benelux festivals. Zien we deze acts ook terug op onze podia? Fans van onder meer Pinkpop en Rock Werchter houden beter maar een oogje open.

Hurricane Southside overlapt met Pinkpop 2024

Op 21, 22 en 23 juni vindt Pinkpop 2024 plaats. Het Hurricane Southside festival start in hetzelfde weekend. Aangezien Duitsland en Nederland buurladen zijn, kunnen ze altijd wel eens een bezoekjes brengen aan Landgraaf. Met deze aankondiging start de geruchtenmolen met draaien. Zien we Avril Lavigne, Ed Sheeran en Bring Me The Horizon terug op Pinkpop? De eerste naam en de tweede naam voor het oudste festival van Nederland zijn inmiddels al bekend.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen