Alice Cooper laatste headliner Graspop 2024

Nadat Graspop Metal Meeting 2024 met TOOL, Judas Priest, Five Finger Death Punch, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold, Machine Head en Scorpions de eerste zeven headliners beet heeft, kennen we nu ook de laatste headliner. Alice Cooper sluit donderdag de north stage af.

En zo zijn alle headliners voor Graspop Metal Meeting 2024 bekend. Alice Cooper voegt zich bij TOOL als headliner van de donderdag. De legendarische shock rocker mag de North Stage afsluiten. Later deze week verwachten we nog een batch met 80 tot 90 namen, in opbouw naar de kaartverkoop die zaterdag 25 november om 10:00 van start gaat.

Alice Cooper

Alice Cooper, het alter ego van Vincent Furnier keert terug naar Graspop. Voor het laatst stond de shock rocker in 2022 op Graspop, ook toen als headliner. Het optreden viel niet tegen, en dat is knap gezien de leeftijd van Furnier. Hij gaat alweer 75 lentes mee, en is al sinds 1964 actief binnen de muziek.

Bijna 60 jaar in de muziekindustrie bracht Alice Cooper veel successen, waaronder hits als ‘School’s Out’, ‘Poison’ en ‘No More Mr. Nice Guy’. De aanstaande doorkomst op Graspop belooft er weer eentje te worden vol theater, en een lading aan hits.

Graspop 2024

Het grootste metalfestival van België vindt volgend jaar 20 tot en met 23 juni plaats in Dessel. De headliners zijn al bekend. Een lege undercard resteert, het is momenteel nog gissen wie deze gaan vullen. Denk je het zelf al wel te weten? Of ben je gewoon benieuwd naar de meest verse geruchten? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het GMM 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? Neem dan een kijkje in onze Festifans WhatsApp-community.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen