Graspop 2024 kondigt datum kaartverkoop aan

Crowdsurfen op Graspop 2022. © Bart Vernimmen

Het is vandaag feest. Graspop kondigt de eerste headliner aan voor 2024, én laat direct weten dat de kaartverkoop 25 november van start gaat.

Nadat TOOL vanochtend een uur vóór de officiële bekendmaking vanuit Graspop Metal Meeting 2024 bekendmaakte volgend jaar naar Dessel te gaan, bevestigt de organisatie nu ook de komst van de Amerikanen. Daarnaast hebben zij een nieuwtje dat TOOL niet (per ongeluk) te vroeg online kon zetten: zaterdag 25 november om 10:00 start de kaartverkoop voor Graspop 2024.

En met pas één officiële bekendmaking, en twee goed onderbouwde geruchten over een doorkomst van Bury Tomorrow en Rotting Christ, lijkt dit ook direct het startschot van meer bekendmakingen in aanloop naar de kaartverkoop.

Graspop 2024

Het grootste Belgische metalfestival, Graspop, vindt volgend jaar van 20 tot en met 23 juni plaats in Dessel. Tickets zijn zoals hiervoor benoemd vanaf zaterdag 25 november om 10:00 verkrijgbaar, wederom via Ticketmaster. Gezien de verkoop beter verloopt met een lading aangekondigde namen, is de verwachting dat er de komende week meer bekend wordt over de line-up van Graspop 2024.

Benieuwd wie er volgend jaar naar Dessel afreizen? Wij hebben een uitgebreid geruchtenoverzicht opgesteld voor de headliners. Denk je al meer te weten? En ben jij benieuwd naar de nieuwste geruchten? Speculeer dan mee op het Festileaks forum. In het GMM 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? Neem dan een kijkje in onze Festifans WhatsApp-community.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.