Best Kept Secret-fans opgelet: Primavera Sound 2024 line-up in aantocht

Primavera Sound 2022
Photo: Ioana Maftei / Festileaks

Het nieuws begint te borrelen bij het Spaanse Primavera Sound 2024. De line-up laat niet lang meer op zich wachten, en dat betekent nieuwe kanshebbers voor Best Kept Secret.

Elk jaar weet Primavera Sound weer een van de beste line-ups van Europa neer te zetten, en 2024 lijkt hier geen uitzondering op te worden. Wie we precies mogen verwachten blijft nog even spannend. Vandaag spotten we echter een nieuw logo en huisstijl. Dat kan maar één ding betekenen: reuring in het festivallandschap!

Dit jaar waren de namen van formaat maar moeilijk op twee handen te tellen. Verspreid over drie dagen zagen festivalbezoekers van over de hele wereld shows van blur, Kendrick Lamar, Halsey, New Order, Rosalía en Calvin Harris. Het festival wist ook Depeche Mode te boeken voor een exclusief optreden. Zelfs op dag die gratis te bezoeken was, werd het publiek getrakteerd op een headlineshow van Pet Shop Boys. Het is dan ook niet gek dat de verwachtingen voor Primavera Sound 2024 hoog liggen.

Het nieuwe logo van Primavera Sound.

Best Kept Secret kanshebbers

Eén week voor Best Kept Secret 2024 strijken de grootste namen neer in Barcelona. Het festival vindt volgend jaar plaats van 29 mei tot en met 2 juni. Tijdens de editie van 2023 deelden de evenementen geen namen die op de eerste rij van de poster schitterden. Gelukkig waren er genoeg andere overeenkomsten. Zo waren bijvoorbeeld Caroline Polachek, Nation of Language, Christine and the Queens en Black Country, New Road zowel in Barcelona als Hilvarenbeek te zien.

De line-ups van Primavera Sound Barcelona, Madrid en Porto vertonen veel overlap. In 2024 zal er in de Spaanse hoofdstad geen editie worden georganiseerd vanwege kritiek en logistieke problemen. Gelukkig blijft het superfestival in Barcelona en Porto wel bestaan. En wat konden we daar prachtig festivallen voor een betaalbare prijs.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2024

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 30 mei - 2 juni 2024
Line-up
SZA
PJ Harvey
Mitski
SZA, PJ Harvey, Mitski +91 meer
Tickets Kopen