Dropkick Murphys, Electric Callboy en meer naar Jera On Air 2024

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Met de meest recente editie won Jera nog de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Line-up’. Nu presenteert het festival de eerste 30 namen voor de komende editie. De line-up voor Jera On Air 2024 ziet er alweer top uit. En dit is pas het begin…

Jera On Air 2024 kondigt de eerste lading namen aan voor het festival dat volgend jaar 27 tot en met 29 juni plaatsvindt in Limburg. Onder andere Dropkick Murphys, Electric Callboy en Sum 41 reizen volgend jaar af naar Ysselsteyn.

Even leek het erop dat de organisatie óók Limp Bizkit zou strikken, tot Pinkpop 2024 daar een stokje voor stak. Maar niet getreurd, wat resteert is een ijzersterke line-up. Waar nog een headliner, en een hoop namen voor de undercard worden toegevoegd.

Line-up

Alle bevestigingen check je hier:

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Dropkick Murphys en Electric Callboy

Waar het festival Limp Bizkit is misgelopen, heeft het met Dropkick Murphys en Electric Callboy al wel twee mooie headliners binnen. Electric Callboy wist zondag het Rock Circus om te toveren in een kolkende massa. De Duitsers combineren metalcore met pop en techno, wat er bij een groot deel van het metalpubliek stiekem hartstikke goed in gaat.

Dropkick Murphys combineert punk met Ierse folk. Afgelopen zomer bracht de tour de heren nog langs onder andere Pukkelpop en Wacken Open Air. In 2024 staan naast Jera On Air alvast Hellfest 2024, Rock Am Ring 2024 en CopenHell 2024 op het programma van de Amerikanen.

Photo: Femke Valks / Festileaks

Sum 41

Eerder dit jaar maakte de Canadese band Sum 41 bekend dat ze na 2024 gaat stoppen. Gelukkig komt er eerst nog een album uit, waarvan de eerste single al uit is. Daarnaast trekt de punkrockband nog alles uit de kast voor een laatste wereldtour. Vrijdag 28 juni passeren zij daarmee Ysselsteyn, waar ze op Jera On Air 2024 de allerlaatste Nederlandse festivalshow spelen. Het is nog niet bekend of er óók nog een los Nederlands concert komt.

Wie dit optreden zéker niet wil missen, kan alvast een ticket voor 2024 bestellen. Momenteel zijn enkel de combi tickets in de verkoop, naast de camping- en parking tickets. Voor €189,- geniet je van 3 dagen metal, punk en hardcore in Limburg.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen