Advertisement

Eerste namen Down The Rabbit Hole 2024 komen woensdag

Hotot Mainstage Down The Rabbit Hole 2023
Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Konijntjes, zet jullie schrap! Aanstaande woensdag komen we dan eindelijk te weten wie de eerste namen zijn voor Down The Rabbit Hole 2024.

We hebben er even op moeten wachten, maar woensdag is het zover. Voordat de konijnen in hun hol trekken om de winter te overleven, krijgen we te horen wie volgende zomer afreizen naar Beuningen. De eerste namen van Down The Rabbit Hole 2024 gaan ons vast opwarmen om de koude dagen te trotseren.

Met minder dan 48 uur op de teller zijn we heel dichtbij deze aankondiging. Wie mag in 2024 de Hotot afsluiten, zoals Paolo Nutini dit jaar? Welke act zet net als Confidence Man de Teddy Widder helemaal op z’n kop? En wie treedt in de voetstappen van Overmono met een heerlijke dj-set in de Fuzzy Lop? De organisatie laat weten dat we snel antwoord krijgen op deze vragen. Niet alleen de headliners, maar zelfs het eerste deel van het programma wordt woensdag gepresenteerd.

Kaartverkoop

Maar er is meer. Je hoeft niet lang te wachten om een kaartje te bemachtigen. Naast de eerste namen maakt Down The Rabbit Hole woensdag tevens alle informatie over de ticketverkoop voor 2024 bekend. Net zoals dit jaar is er een voorverkoop voor trouwe bezoekers. Als je voor de editie van 2023 een kaartje hebt gekocht, ontvang je snel meer informatie.

Down The Rabbit Hole is al lang niet meer het kleine zusje van Lowlands. Het festival is uitgegroeid tot een grootschalig evenement met een uniek karakter. Dit jaar zag je onder andere Fred again.., Burna Boy, Phoenix, The Blaze en IDLES in het gedecoreerde konijnenhol. Nog maar heel even wachten tot we weer mogen beginnen met inluisteren voor komende editie. Wij hebben de grootste geruchten alvast op een rijtje gezet.

Kun jij je enthousiasme niet meer bedwingen? Praat dan gezellig mee op ons forum. Of neem een kijkje in onze WhatsApp-community voor alle fans van Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.