Advertisement

Volgende week eerste namen Best Kept Secret 2024

bks 2022 publiek
Photo: Jokko / Best Kept Secret Festival

Jaja jullie lezen het goed: volgende week komt Best Kept Secret 2024 met de eerste namen op de proppen. Dit laat de organisatie weten via de socials van het festival.

Welke artiesten volgen onder meer Oscar and the Wolf, The 1975 en The Chemical Brothers op? Voor het antwoord op deze vraag hoeven we niet lang meer te wachten. Via de sociale media kanalen van Best Kept Secret kregen we het nieuws te lezen. Wanneer precies volgende week, weten we niet maar wat we wel weten is: we krijgen komende week de eerste namen van het festival.

Datum en tickets

Wie vorig jaar op Best Kept Secret was, had het eventueel al gelezen. De echte speurneuzen zagen misschien het gele affiche hangen waarop we al konden zien wanneer het festival van start gaat komende zomer. Zo omcirkel je de dagen 7, 8 en 9 juni 2024 maar in je agenda want dan kunnen we weer gaan feesten in Hilvarenbeek.

Kaarten voor het festival zijn nog niet in de verkoop. Deze komen later dit jaar pas. Wil je echt het eerste kaartje scoren? Pre-registreer je nu en koop als eerste je kaartje voor BKS24.

Kanshebbers Best Kept Secret

Wie maakt er nu eigenlijk kans om op het festival in Hilvarenbeek te staan? Wel wij hebben de grootste kanshebbers al op een rijtje gezet in ons geruchtenoverzicht. Onder meer The National, The Smile en Lorde passeren de revue.

Daarnaast maakte Primavera Sound eerder deze week zijn line-up bekend. Wat meteen zorgt voor een hoop nieuwe kanshebbers. Ook omdat het Spaanse festival één week voor Best Kept van start gaat zorgt dit voor mogelijkheden. Zo is de oversteek tegenwoordig makkelijk gemaakt. Pas wel op: Vampire Weekend staat exclusief in Spanje, dus die kunnen we al uitsluiten.

Heb jij nog enkele kleppers in je gedachten die wij over het hoofd hebben gezien? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het BKS 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. Of wil je liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Best Kept Secret.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen