Advertisement

Architects is de laatste headliner van Jera On Air 2024

Architects

En daar is de derde en laatste headliner voor Jera On Air 2024. Zoals verwacht mag Architects het festival dit jaar afsluiten op zaterdag. Ook nieuw op de lineup van het festival in Ysselsteyn: Frank Carter & The Rattlesnakes.

Met het toevoegen van Architects aan het affiche lijken de headline posities voor dit jaar vergeven. Donderdag verwelkomt het festival Electric Callboy. Vrijdag mag Dropkick Murphys een feestje bouwen, zaterdag mag Architects afsluiten.

Naast het drietal headliners reizen onder andere Frank Carter & The Rattlesnakes, Bury Tomorrow, Sum 41, Simple Plan en Bad Religion 27 tot en met 29 juni af naar Limburg. Vorig jaar viel de line-up van het festival zó goed in de smaak dat het hiermee de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Line-up’ veroverde. Is het affiche van dit jaar sterk genoeg om die titel te prolongeren?

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Tickets Jera On Air 2024

Tickets voor Jera On Air 2024 zijn al een tijd in de verkoop. Op dit moment zijn enkel de combitickets beschikbaar, dagkaarten gaan later in de verkoop. Voor een combiticket ben je dit jaar €189,- kwijt. Toegang tot de camping kost €35,-.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen