Jera On Air 2024 komt vrijdag met laatste headliner

Architects

De organisatie van Jera On Air 2024 laat via Instagram weten dat zij vrijdag met nieuwe namen, waaronder een headliner, komen. Na het winnen van de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Line-up‘ liggen de verwachtingen hoog.

Ruim twee maanden geleden kondigde Jera On Air 2024 een grote lading namen, waaronder Dropkick Murphys, Sum 41 en Electric Callboy, aan. In de hierop volgende periode kwamen er nóg meer namen bij, zoals Neck Deep en Suicidal Tendencies. Dat gebeurde dankzij de ‘Jera On Air December Advent Calendar’ verspreid over december. Nu is bekend dat we vrijdag de volgende namen mogen verwachten. Daar zit ook de laatste headliner bij.

Architects?

Welke acts erbij komen, is nog speculeren. Wel zijn er al sterke geruchten dat Architects de laatste headline spot op zich mag nemen. De band zou in 2019 al naar Ysselsteyn komen als headliner. Ware het niet dat de band een lagere positie op de poster kreeg dan mede headliner Parkway Drive, en daarop afzegde.

Het festival gaf destijds al aan geen hard feelings tegen de band te houden. Na het afvallen van Limp Bizkit voor Jera dit jaar, moet de organisatie nog een gat van headlinerformaat vullen op de voorlopige poster voor 2024. En laat Architects dan net in de buurt zijn, én tijd hebben. De Britten zijn al aangekondigd door Full Force Festival 2024 dat plaatsvindt van 21 tot en met 23 juni in Duitsland. Voorlopig is de eerstvolgende openbare boeking hierna op 5 juli in Polen. Het lijkt dus een inkoppertje.

Dat Architects dit jaar naar Nederland komt is overigens al een zekerheid. Aankomende vrijdag staan ze in de AFAS Live in Amsterdam. Als voorprogramma nemen de heren Spiritbox en Loathe mee. De tickets zijn reeds uitverkocht. Heb je nog geen ticket, maar wil je er wel bij zijn? Dan is het tijd om je Ticketswap leger in te zetten.

Tickets Jera On Air 2024

Tickets voor Jera On Air 2024 zijn nog wel gewoon beschikbaar. Momenteel zijn er nog geen dagtickets te koop. Wél kan je alvast een combiticket aanschaffen, voor €189,- ben je er alle drie de dagen bij. Wil je ook gebruik maken van de camping? Dat kan, wel dien je een apart camping ticket à €35,- aan te schaffen.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen