Avenged Sevenfold naar Ziggo Dome

Photo: Kameron Pollock

Je zou het bijna toepasselijk noemen. Zeven lange jaren hebben de fans moeten wachten, maar dit jaar gaat het eindelijk weer gebeuren. Avenged Sevenfold komt op maandag 24 juni de Ziggo Dome omver blazen.

Nederlandse fans van de Amerikaanse metalband Avenged Sevenfold hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken. Na het annuleren van volledige tournees en het lang uitstellen van het in 2023 verschenen Life Is But a Dream… keert de band eindelijk terug op Nederlandse bodem. Op maandag 24 juni 2024, twee dagen na de passage op Graspop 2024, staat ‘A7X’ in het kader van het nieuwe album in de Ziggo Dome.

In 2017 trad de band hier voor het laatst op. Dit was ook direct de meest recente doorkomst van de Amerikanen in Nederland. Het werd dus hoog tijd voor een warm weerzien in Nederland. Naast de toch wat meer “avant-garde” klanken van hun meest recente langspeler trakteert de band de Ziggo Dome ongetwijfeld ook op publieksfavorieten als ‘Hail To The King’ en natuurlijk ‘Nightmare’.

Als kers op de taart komen de Amerikanen niet alleen, maar nemen ze de progressieve technische band Polyphia mee. De band heeft net als Avenged Sevenfold een virtuoze gitarist, en een progressieve sound. Een ideale match met het veelzijdige ‘A7X’.

Presale en kaartverkoop

Om er zeker van te zijn dat je Avenged Sevenfold in de Ziggo Dome kunt zien vindt er op donderdag 25 januari een presale plaats, aanmelden voor deze presale kan via de site van MOJO. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 26 januari om 10:00. Voor staanplaatsen betaal je €72,80. Wil je toch iets meer comfort en luxe? Dan kun je voor €95,20 een premium zitplaats reserveren om Avenged Sevenfold te zien.