Advertisement

Geruchten AC/DC stadiontour in 2024 zwellen aan: Dessel en Amsterdam genoemd

Photo: Josh Cheuse

Al in november berichtten we over de stadiontour die AC/DC aan het plannen zou zijn. Na twee maanden radiostilte is daar nu eindelijk het vervolg van de geruchten. Zo zouden naast München en Parijs ook onder andere Amsterdam en Dessel onderdeel uitmaken van de aanstaande tour.

Dat schrijft Gazet van Antwerpen, op basis van welingelichte insiders. Het volledige lijstje Europese steden bevat verder nog Dresden, Wenen, Stuttgart, Hockenheim, Bratislava, Dublin en Londen.

Dessel en Amsterdam

Het Belgische dorpje Dessel komt je misschien bekend voor. Het is namelijk de plek waar jaarlijks het grootste metalfestival van België plaatsvindt: Graspop Metal Meeting. Wie nu halsoverkop nog een Graspop ticket wil kopen, moeten wij teleurstellen. Volgens de geruchten verschijnen de Australiërs op 9 augustus in Dessel. Anderhalve maand ná Graspop.

In het rijtje Europese steden vinden we zoals te verwachten ook Amsterdam. Om welk podium dit gaat is nog onduidelijk, maar het meest voor de hand liggend lijkt de Johan Cruijff ArenA. De groep trad daar in 2009 ook al op.

Officiële aankondigingen zijn er nog altijd niet, maar gezien de aanhoudende geruchten lijkt dat slechts een kwestie van tijd.