Graspop 2024 bevestigt gelekte poster deels

Foto: Nikki Born (Paaspop 2023)

Daar hebben we de nieuwe lading namen voor Graspop 2024. En dit maal is het officieel: Limp Bizkit, Architects, Turnstile en nog veel meer voegen zich bij onder andere TOOL, Pendulum (Live) en Avenged Sevenfold.

Eerder deelde Kamelot per ongeluk al een poster van Graspop 2024, met daarop 28 namen die niet eerder gepresenteerd waren. Nu komt de organisatie zelf met een groep nieuwe acts voor Graspop Metal Meeting 2024. Limp Bizkit, Mr. Bungle en Turnstile komen inderdaad naar Dessel. Terwijl onder andere Breaking Benjamin, en Bullet For My Valentine juist voorlopig nog niet zijn aangekondigd door Graspop, maar wel op de Kamelot poster stonden.

Line-up

Bekijk hieronder alle nieuwe namen voor Graspop 2024.

Volledig nieuwe namen:

Nieuwe namen, die al door Kamelot gelekt waren:

Hieruit valt op dat de volgende bands wel op de poster van Kamelot stonden, maar (nog) niet zijn aangekondigd door de organisatie:

Graspop 2024

Graspop vindt plaats van 20 tot en met 23 juni in Dessel, België. De meeste tickets zijn nog te koop, donderdagtickets zijn al wel uitverkocht. Wacht dus niet te lang.

De meeste namen voor Graspop 2024 zijn inmiddels bekend. Wat vind je van de huidige line-up? En verwacht jij nog toevoegingen aan het affiche? Voeg je bij onze WhatsApp-community of ons Festival Forum en discussieer erop los!

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen