Pukkelpop teaset line-up announcement

Photo: Pukkelpop – JOKKO

We lijken binnenkort de eerste namen voor Pukkelpop 2024 te weten. Op Instagram post de organisatie een collage van berichten van ongeduldige bezoekers, met enkel de tekst “👀”. Vorig jaar ontvingen we de eerste namen op 1 februari, dat zit er nu weer dik in.

Pukkelop 2024 vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus in Hasselt, België. Vorig jaar wist het festival onder andere Billie Eilish, Florence + The Machine en The Killers te boeken. Wie er komende zomer optreden is nog altijd niet bekend gemaakt. Maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen.

Overlap met Lowlands 2024

Jaarlijks delen Pukkelpop en Lowlands weer verschillende namen op het affiche. Zo vond je vorig jaar op beide festivals onder andere Billie Eilish, Florence + The Machine, Bicep en girl in red. Woensdag komt Lowlands met de langverwachte line-up, waarvoor we ook al een geruchtenoverzicht hebben opgesteld. Houd dus naast de Pukkelpop kanalen, ook Lowlands in de gaten.

Pukkelpop 2024

Voorlopig is het nog even afwachten wie er volgend jaar te zien zijn in Hasselt. Ook tickets voor Pukkelpop zijn nog niet verkrijgbaar. Wil je je toch alvast even op Pukkelpop wanen? Duik dan terug in 25 onvergetelijke momenten uit de Pukkelpop geschiedenis.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen