Advertisement

Lowlands 2024 presenteert woensdag langverwachte line-up

Lowlands 2023, photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Hallelujah, de datum waar we allemaal op aan het wachten waren is er. Op woensdag 31 januari maakt Lowlands de langverwachte line-up voor 2024 bekend. Dan weten we welke acts op 16, 17 en 18 augustus hun weg zullen vinden naar Biddinghuizen.

Die datum ligt in lijn met de strategie van afgelopen jaren. Ook toen werd de line-up voor Lowlands bekend op de woensdag die het dichtst bij 1 februari ligt. Zoals we eerder al berekenden betekent dat zeer waarschijnlijk ook dat de kaartverkoop op zaterdag 3 februari van start gaat.

Wie o wie?

De vraag is natuurlijk wie Lowlands dit jaar uit de hoge hoed tovert om op te treden in de Alpha, Bravo, Heineken of een van de andere stages. Daarvoor kun je zoals altijd terecht bij ons Lowlands 2024 Geruchtenoverzicht. Namen als Fred again.., The Smile en Queens of the Stone Age lijken voorzichtige zekerheidjes, maar wie verder allemaal langskomen horen we de 31e. Speculeren kan natuurlijk via ons Lowlands Forum.

Traditiegetrouw maakt Lowlands meteen een groot deel van de line-up bekend, waaronder doorgaans alle headliners. Later in het jaar volgt dan nog een tweede worp met wat middelgrote en vooral kleine namen.

Tickets

Woensdag zal ook alle informatie over de kaartverkoop bekend worden. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg hintte er al naar dat tickets richting de 325 euro gaan, waar dat vorig jaar nog 300 euro was. Hoe duur ze precies worden, en of er weer een groepskorting beschikbaar komt, horen we de 31e.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de kaartverkoop op zaterdag 3 februari van start gaan via Ticketmaster. Die ochtend kun je alvast voor de zekerheid blokken in je agenda, want het zal wel weer een flinke strijd worden om de felbegeerde tickets. Neem al je laptops mee!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.