Volgende week nieuwe namen Best Kept Secret 2024

main stage bks 2022 hart
Photo credit: Ian Geerts / Festileaks

Waar liggen de poncho’s? De stortregen van namen op de verschillende festivals begint nu écht op gang te komen. Naast de langverwachte namen voor Lowlands krijgt ook Best Kept Secret 2024 volgende week een uitbreiding.

Afgelopen november kregen we de eerste 62 Best Kept Secret 2024 acts voor de kiezen. De meest klinkende namen daartussen waren Justice, Disclosure, PJ Harvey, BADBADNOTGOOD, Parcels en Slowdive. Daar komt volgende week dus weer een schep bovenop. Op welke dag precies, is nog niet bekend, maar Best Kept Secret lost meestal op dinsdag. Naar verwachting wordt dan ook de dagindeling bekend.

Het meest uitkijken is het naar de derde en laatste headliner van het festival. In de eerste instantie leek het erop dat Justice, Disclosure en PJ Harvey het headlinertrio zouden vormen voor aankomende editie, maar in onze Festivalpodcast verklapte festivaldirecteur Maurits Westerik dat hij vooralsnog een ONE-headliner achter de hand houdt. Dit vanwege PJ Harvey’s keuze voor een intiemere setting, waarmee ze dus de TWO voor haar rekening neemt. Hierdoor blijft ons geruchtenoverzicht dus langer geopend, zit die langverwachte derde headliner hiertussen?

Tickets

Voor Best Kept Secret 2024 zijn nog kaarten beschikbaar. Voor €285,- ben je drie dagen welkom in Hilvarenbeek, en mag je ook je tentje opzetten. Woon je in de buurt, logeer je bij oma, of toch liever een hotelletje vlakbij? Dan kun je voor €270,- drie dagen het festivalterrein op zonder campingtoegang.

Het festival kent ook dagkaarten, maar die komen pas later beschikbaar. Dus als je vooral Justice, Disclosure of PJ Harvey wil zien, of gewoon een dagje sfeer wil proeven (en het o zo lekkere eten) doe je er goed aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Best Kept Secret.

Welke namen zou jij een mooie aanvulling vinden voor Best Kept Secret 2024? Blijf niet met je geheimen rondlopen en meng je in de discussie op ons forum. Wil je naast die overgebleven muntjes waar je al een jaar mee rondloopt nog meer festivalgevoel in je broekzak? Dan hebben we ook een heuse WhatsApp groep vol gelijkgestemden die je graag willen ontmoeten.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen