Advertisement

Deel line-up Glastonbury 2024 mogelijk gelekt

Glastonbury
Foto: Kris WIlliams

Een bijzonder verhaal vanuit het kamp van Glastonbury. Het Engelse megafestival heeft nog altijd geen enkele naam officieel bevestigd voor 2024, maar de line-up van één van de stages lijkt gelekt door het Spotify-account van een boeker van het festival.

Steve Symons is boeker van Glastonbury 2024 voor de West Holts stage, grofweg het derde podium van het festival. Fans vonden op zijn persoonlijke Spotify-account een playlist die afgelopen zondag werd gemaakt en de acts lijkt te bevatten die komende juni op zijn stage van het festival spelen.

Bevestigd is het niet, maar de namen passen perfect met de geruchten en acts die op tour zijn. Ook klopt het met het aantal acts dat normaliter geboekt wordt, en is de stijl en balans in lijn met vorige jaren. Dat de playlist inmiddels niet meer te vinden is, lijkt het verhaal allemaal wel te bevestigen.

De gelekte acts

Dit zijn alle artiesten die in de playlist te vinden waren:

Line-up Glastonbury 2024

Glastonbury lijkt zich hiermee op te maken voor weer een line-up van het hoogste niveau. Ze krijgen het (als het klopt) weer voor elkaar om een Best Kept Secret-headliner (Justice) en een Down The Rabbit Hole-headliner (Jungle) op het derde podium te programmeren.

Vorig jaar maakte Glastonbury het grootste deel van de line-up bekend op 3 maart. Mogelijk weten we dus snel of dit verhaal klopt, en wie er verder allemaal komen spelen op het grootste festival van Europa. In de wandelgangen worden Coldplay, Dua Lipa en Stevie Wonder veel genoemd als het trio headliners van 2024. Ook The National, Shania Twain en LCD Soundsystem zijn onder de sterke geruchten.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.