Advertisement

Editors laatste headliner Live is Live 2024

Editors - Tom Smith
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het headlinertrio voor het Antwerpse Live is Live 2024 is compleet. Niemand minder dan Editors neemt de zaterdag van het festival voor hun rekening.

De toevoeging van de Britse band Editors is een kers op de toch al zeer goedgevulde taart van Live Is Live 2024. De groep, die recent nog twee keer de Amsterdamse AFAS Live wist te vullen, sluit de zaterdag, met onder andere ook Paolo Nutini en Warhaus af. De andere headliners van Live is Live 2024 zijn The National (vrijdag) en The Smashing Pumpkins (zondag). Meer namen volgen nog!

Live is Live 2024

Als je Editors, en nog veel meer op Live is Live 2024 wil zien is dat zeker nog mogelijk. Het festival biedt een breed pallet aan verschillende tickets en upgrades aan. Voor €90,- heb je een standaard dagkaart. Wil je daarnaast zeker zijn van een goede plek bij die ene (sub)headliner? Dan kun je voor €130,- de frontstage optie overwegen, deze upgrade geeft gegarandeerd toegang tot het voorvak bij de laatste drie mainstage acts. Combitickets voor het hele weekend (28 t/m 20 juni) zijn verkrijgbaar voor €225,- en ook hiervoor is de frontstage optie beschikbaar voor €345,-. Alle ticketopties en prijzen staan uitgestald op de website van het festival.

Live /s Live Logo

Live /s Live 2024

Locatie
België
Antwerpen, België
Datum 28-30 juni 2024
Tickets Kopen