Nick Cave naar Amsterdam en Antwerpen

Photo: Jason Williamson

Op donderdag 26 september staat Nick Cave met zijn band The Bad Seeds in de Amsterdamse Ziggo Dome. Op 30 oktober zijn ze te zien in het Antwerpse Sportpaleis. De kaartverkoop begint vrijdag 22 maart om 10:00 uur.

De tour ter ere van het aankomende album Wild God start 24 september in Oberhausen, en brengt de band middels een rondreis door Europa op 17 november naar eindstation Parijs. Eerder gaf de band al aan dat het nieuwe album uitkomt op 30 augustus, ruim op tijd dus voor de doorkomsten in Amsterdam en Antwerpen. Kan je niet wachten tot eind augustus? De gelijknamige single is al uit!

Ticketprijzen

Tickets voor de show in de Ziggo Dome kosten tussen de €64,96 en €106,40. Voor €79,52 krijg je een staanplaats. Het duurste ticket geeft je een zitplaats op rang 1. Ticketprijzen voor de show in Antwerpen zijn nog niet bekendgemaakt.

Ook goed de moeite: de voorprogramma’s. In Amsterdam neemt Cave Dry Cleaning mee, en in Antwerpen is dat The Murder Capital. In Parijs en de UK shows doet Black Country, New Road de support.

Nick Cave live

Nick Cave is sinds 2013 samen met The Bad Seeds bezig met een gigantische opmars. Mede dankzij het drieluik ‘Push the Sky Away’ – ‘Skeleton Tree’ – ‘Ghosteen’ is hij ver in zijn carrière alsnog uitgegroeid tot festival headliner die de Ziggo Dome vult.

Wees er daarom dan ook op tijd bij met de ticketverkoop. Officieel begint deze pas vrijdag 22 maart om 10:00 uur. Wanneer je je uiterlijk 19 maart aanmeldt voor toegang tot de presale, kan jij je tickets al woensdag 20 maart om 10:00 veiligstellen.