Advertisement

Nieuwe namen Lowlands 2024: Róisín Murphy, Teddy Swims, Confidence Man en meer

Roisin Murphy
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De organisatie van Lowlands 2024 dendert lekker verder. Een maand geleden werd de line-up afgetrapt, en vandaag worden daar 23 acts aan toegevoegd. Onder hen zijn Róisín Murphy, Teddy Swims, Kae Tempest en David Kushner.

Lowlands 2024 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus. Eerder kondigde het festival al headliners Fred again.., Queens of the Stone Age en Goldband aan. Ook is een groot deel van de undercard met onder andere Froukje, Peggy Gou en de Sugababes al bekend.

Vandaag toegevoegd:

Lowlands 2024

Tickets voor Lowlands zijn helaas al uitverkocht. Oók de ruim 6.000 tickets die opnieuw in de verkoop zijn gebracht zijn reeds vergeven. Wel is het vanaf 18 maart nog mogelijk om tickets via Ticket Transfer kosteloos over te kopen.

Tot de volgende aankondiging nog wat leeswerk nodig? Duik dan dieper in de hype rond Fred again.., het verhaal van Goldband of de opvallendheden aan het voorlopige affiche van Lowlands. Ook hebben we uiteraard weer een playlist voor Lowlands 2024 klaarstaan, en is daar altijd nog het Festileaks Festival forum inclusief Lowlands topic. Extra voorpret gegarandeerd.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.