Advertisement

De timetable voor Paaspop 2024 is er

Foto: Nikki Born (Paaspop 2023)

Puzzelen maar! De timetable van Paaspop 2024 is gearriveerd. Eindelijk weten we hoe het spoorboekje er over twee weken uitziet.

Over minder dan 14 dagen klinken de eerste deuntjes alweer uit de speakers in Schijndel. In de Apollo, de grootste tent op Paaspop, barst het feestje om 16.00 uur los met SERA. Daarvoor worden de keeltjes al even gesmeerd met verschillende dj-sets en de eerste goudgele pilsjes van het aankomende festivalseizoen. Op zaterdag begint het programma op de belangrijkste podia om 14.00 uur en op zondag nog een uurtje eerder.

Op het terrein gaan de artiesten door tot één uur ’s nachts, maar daarna kan er nog afgedanst worden op de camping. Koptelefoon op en swingen maar in de silent disco tot in de vroege uurtjes. We wensen iedereen alvast succes met het maken van een planning, want met maar liefst twintig podia op de teller valt er altijd wel ergens iets te beleven. Of je nu een show van een internationale act zoekt, even wil meeblèren met Abba bij Disco Snolly of je innerlijke volkszanger gaat activeren bij Jannes: het programma zit weer bomvol spektakel.

Benieuwd naar de timetable van Paaspop 2024? Bekijk hem via de Paaspop app of via de pagina hieronder.

Paaspop 2024

Voor de dagafsluiters Di-rect, Editors en Tiësto is anderhalf uur per act gereserveerd. Daar staan respectievelijk OGUZ, Marlon Hoffstadt en zowel I Hate Models als 999999999 tegenover. De prijs voor kortste show van het weekend gaat alvast naar Roxy Dekker, die het met een schamele vijftien minuten moet doen. Dat is even lang als een van de tijdslots die is ingeruimd voor het rodeo zingen in de Loco Royale.

De aankomende editie van Paaspop is wederom helemaal uitverkocht. De allerlaatste VIP-tickets scoor je nog via de website van het Schijndelse festival. Voor de zondag vis je zeker naast het net, maar voor vrijdag en zaterdag zijn er nog luxere festivalervaringen te koop. De regular VIP-kaarten kosten 143,50. Voor de ultieme belevenis betaal je 279,50.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Niet meer beschikbaar.