Advertisement

Zo kom je tóch nog aan tickets voor het stijf uitverkochte DGTL 2024

Bron: DGTL Amsterdam Press Release

Het zijn de hottest tickets in town: de kaarten voor DGTL 2024 zijn niet aan te slepen. Het festival was al even uitverkocht, maar ook via TicketSwap is het een vrijwel onmogelijke taak om nog aan zaterdag- of zondagtickets te komen. Zo maak je toch nog kans.

Allereerst dus: TicketSwap. Het festival heeft een samenwerking met het doorverkoopplatform, wat betekent dat je via de SecureSwap technologie (waarbij de oorspronkelijk verkochte tickets ongeldig worden gemaakt en je een nieuwe barcode ontvangt) verzekerd bent van een werkend kaartje. Toegegeven: het is nogal onbegonnen werk, met ruim 2.000 zoekenden voor de zaterdag en vooral met 8.000 zoekenden voor de zondag. Aangeboden? 0.

Gelukkig zijn er deze week tal van winacties via de partners van het festival. Dat de winkans daarmee nou heel veel groter is dan via TicketSwap willen we niet beweren, maar toch: een kans is een kans. We zetten de acties voor je op een rijtje.

Tickets via 3FM

3FM heeft dit jaar een partnership met DGTL en mag daarom de hele week kaarten weggeven. Je maakt kans op weekender-tickets in het programma Barend & Benner, dat elke dag tussen 16:00 en 19:00 te horen is op 3FM. Justin Verkijk geeft daarnaast in zijn programma The Beat dagtickets weg; check voor meer info zijn Instagram. Tip: The Beat is ook aanwezig op DGTL met exclusieve sets vanuit de bekende NDSM-kraan.

Tickets via BeyondMeat

DGTL is al jaren 100% vegetarisch en de organisatie heeft daarvoor een partnership met BeyondMeat. De aanbieder van veganistische vleesvervangers geeft op hun Instagram 2 zaterdag- en 2 zondagkaarten weg. Volg daarvoor hun account, like dit bericht en tag een vriend. Fingers crossed.

Tickets via Frank Seltzer

Ook Frank Seltzer geeft een setje tickets weg. Het recept is hier hetzelfde: volg ze op Instagram, like deze post en tag je festivalbuddy. Ze geven in totaal 1×2 dagkaarten weg, en je mag zelf kiezen voor welke dag.

Of duik de nacht in

Nog altijd geen succes? De kaarten voor de nachten van DGTL zijn wel nog beschikbaar. En die zijn ook dik de moeite: vrijdag bijvoorbeeld met Bonobo, DJ Koze en Maribou State, of de zaterdag met Sweely, of superact TLM Airlines (Tjade + Lucky Done Gone + Moody Mehran) op zondag. Lees hier meer tips voor DGTL 2024.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.