Deze week nieuwe namen Sziget 2024

Langzaam maar zeker raakt de poster van Sziget 2024 steeds voller. Deze week komen er weer nieuwe namen bij. Wie voegen zich bij Fred again.., Stormzy en Sam Smith?

Een paar weken terug kwam de tweede drop artiesten voor Sziget. Daar zaten onder meer grote namen als Liam Gallagher, Halsey en de Nederlandse KI/KI tussen.

Op social media laat de organisatie weten dat er deze week weer meer artiesten bekend worden gemaakt. Daar zit naar verwachting ook de laatste ontbrekende headliner voor de openingsdag van Sziget bij.

Tickets Sziget 2024

De Super Early Bird, Szitizen Prime en Early Birds zijn uitverkocht voor Sziget 2024. Maar niet getreurd, via de officiële website kan je nog een ticket kopen voor het festival. Voor €289,- kan je alle dagen van Sziget meemaken en voor €199,- ben je er drie dagen bij. Ook kan je een dagticket kopen via de website, deze zijn €75,- per stuk. Ben je 21 of jonger? Dan kun je kaarten halen voor een gereduceerd tarief naar het festival in Boedapest.

Vanaf Nederland vertrekt zoals elk jaar de Sziget Express naar het Island of Freedom. Deze kan je ook boeken via de officiele website van Sziget. Een retourtje kost €270,- Wij hebben die reis al een aantal keer gemaakt, lees hier waarom de Sziget Express een leukere optie is dan het vliegtuig en hier wat je allemaal meemaakt aan boord.

Wil je alvast een beetje voorproeven van de Hongaarse festivalsferen deze zomer? Luister naar de Sziget 2024 playlist!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen