Travis Scott, Don Toliver en meer naar Rolling Loud Europe 2024

Photo: Isha Shah Photography

Vandaag maakt Rolling Loud Europe de volledige line-up bekend. De derde headliner van het festival in Wenen is Travis Scott. Daarnaast reist er nog véél meer af naar Wenen op 5, 6 en 7 juli.

Na een tijdje gerommel rondom de line-up bij Rolling Loud Europe 2024, is ‘ie er dan eindelijk. De derde headliner van het festival is Travis Scott. Hij zal op zondag 7 juli het festival headlinen. La Flame neemt plaats bovenaan de poster samen met eerder bevestigde headliners Nicki Minaj en Playboi Carti. Naast de headliners vullen klinkende namen als Chief Keef, Sexxy Red, Don Toliver en Ice Spice het affiche.

Tickets voor Rolling Loud Europe 2024

Nu de volledige line-up bekend is voor Rolling Loud Europe, worden de tickets nog een stuk gewilder. Gelukkig gaan de kaartjes voor het festival in Wenen morgen in de verkoop. Via de website kan je vanaf 12:00 op 12 april tickets voor het gehele weekend scoren. Het is nog niet duidelijk wat voor tickets er allemaal beschikbaar komen.