Luister naar de Coachella 2024 Recap in de nieuwe Festivalpodcast

Øyafestivalen 2023
Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Nieuw audiovermaak beschikbaar! In de nieuwe Festivalpodcast hoor je een uitgebreide recap van Coachella 2024 – Weekend 1, en daarmee ook automatisch een lekkere voorbeschouwing op het aankomende Weekend 2.

Judith is een weekje op vakantie, maar gelukkig vonden we Festileaks-redacteur Nora beschikbaar om haar stoel warm te houden. En te kletsen over:

  • De headliners van Coachella: hoe deden Lana, Tyler en Doja het?
  • Alle overige opvallendheden: van Blur tot Grimes en Sabrina Carpenter tot Robin S.
  • Ook spieken we wat we kunnen verwachten van BKS-headliner Justice en DTRH-headliner Jungle.
  • Naast Coachella bespreken we de timetables van Rock Werchter en Pinkpop.
  • En Jos nam een kijkje in Kabul A-Gogo, de nieuwe club in Utrecht. Was het wat?
  • And many more!

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

In België is de show niet beschikbaar via Spotify: je checkt ‘m bijvoorbeeld op de site van KINK of in een andere podcast-app.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!