⁠⁠⁠⁠⁠Pendelbussen Down The Rabbit Hole vertrekken dit jaar vanaf station Nijmegen

Foto: Kamiel Scholten Fotografie/Festileaks

Ook dit jaar zijn er weer genoeg opties om bij Down The Rabbit Hole 2024 te komen. Pas wel op dat je niet in Wijchen staat te wachten op de pendelbus, deze vertrekt dit jaar namelijk vanaf station Nijmegen.

Afgelopen jaren gingen de gratis pendelbussen naar Down The Rabbit Hole altijd vanaf Wijchen, een klein dorp dichtbij Nijmegen. Dit jaar heeft de organisatie besloten dat de pendelbussen vanaf het grotere station van Nijmegen vertrekken. Dit scheelt weer één overstap op Nijmegen en betekent dat jij waarschijnlijk net iets minder lang met je spullen hoeft te sjouwen.

De bussen vertrekken elke 20 minuten vanaf Nijmegen. Tijdens de in- en uitstroom van het festival is dit vaker, namelijk elke 5 minuten. Houd er wel rekening mee dat de bussen niet 24/7 rijden. Hieronder vind je de tijden van de eerste en laatste bus:

Pendelbus Station Nijmegen > DTRH

Donderdag 4 juli:
Eerste bus: 11:00 uur
Laatste bus: 00:30 uur

Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli:
Eerste bus: 08:00 uur 
Laatste bus: 00:30 uur

Maandag 8 juli:
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur

Pendelbus DTRH > Station Nijmegen

Donderdag 4 juli: 
Eerste bus: 12:30 uur 
Laatste bus: 01:00 uur

Vrijdag 5 juli:
Eerste bus: 08:00 uur 
Laatste bus: 01:00 uur

Zaterdag 6 juli & zondag 7 juli:
Eerste bus: 08:30 uur
Laatste bus: 01:00 uur

Maandag 8 juli: 
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur

Andere vervoersopties

Naast de gratis pendelbussen vanaf Station Nijmegen zijn er nog verschillende opties. Je kan met een touringcar vanaf verschillende stations in Nederland vertrekken, ideaal want je stapt in jouw stad in en uit bij de ingang van het DTRH-terrein. Ook kan je natuurlijk zelf met de auto komen. Zit je auto nog niet vol? Geef dat dan aan via de app Slinger zodat je kan carpoolen met de andere festivalgangers. Bekijk alle vervoersopties en stations waar touringcars van vertrekken op de officiële DTRH website.

Ga je met het OV deze festivalzomer? Kijk dan goed voordat je vertrekt naar de treinen. Er wordt namelijk veel aan het spoor gewerkt wat betekent dat je wellicht moet omreizen om bij je bestemming te komen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.