Graspop 2024 begint met opbouw

De gitaren zijn misschien nog niet gestemd en de drumstellen staan nog in hun koffers, maar op het festivalterrein van Graspop Metal Meeting is de opbouw in volle gang. Traditiegetrouw deelt de organisatie het eerste paaltje dat in de grond wordt geslagen.

Met nog maar zes weken te gaan tot de poorten opengaan voor duizenden metalheads, is de organisatie druk bezig met het opbouwen van de podia. Op deze podia gaan straks onder andere TOOL en Alice Cooper spectaculaire optredens verzorgen. Van het hoofdpodium met de headliners, tot de intiemere tenten voor opkomende acts, alles wordt tot in de puntjes voorbereid.

Nu de opbouw is gestart, wordt Graspop Metal Meeting 2024 steeds meer een realiteit. Voor degenen die het festival willen meemaken, zijn er nog tickets beschikbaar voor vrijdag en zondag. De tickets voor alle andere dagen en de combitickets zijn al uitverkocht. Tickets voor de beschikbare dagen zijn te koop voor €125 via Ticketmaster België.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Fauve Smits

Woon in Rotterdam, altijd up voor alles wat met muziek te maken heeft. Sta vaak op concerten van artiesten waar ik eerst nog maar 3 liedjes van kende en loop vervolgens weg als grootste fan. Elk jaar te vinden op Down the Rabbit Hole en Lowlands!

Meer van Fauve