Combitickets Graspop 2024 uitverkocht

Photo: Graspop Press

Slecht nieuws voor wie graag het hele weekend op Graspop 2024 wilde zijn, maar nog geen kaarten had. De combitickets voor het festival zijn namelijk uitverkocht. Het festival opent een wachtlijst.

Het gaat gestaag met de ticketverkoop voor Graspop 2024. De donderdag (met TOOL) verkocht al snel uit, de zaterdagtickets (met Bring Me the Horizon en Avenged Sevenfold) volgden in februari. En nu is het dus ook opperdepop met de weekendertickets.

Wel zijn er nog dagkaarten beschikbaar voor de vrijdag (met Five Funger Death Punch en Judas Priest) en zondag (met Scorpions en Machine Head) van het festival. Die gaan voor 125 euro over de toonbank, via Ticketmaster Belgium.

Wachtlijst

Te lang gewacht, maar wil je toch nog een heel weekend naar Graspop? Het festival heeft een wachtlijst geopend voor combitickets. Indien er weer tickets beschikbaar komen, krijg je hier via een first come, first serve principe een melding van.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.