Martin Garrix eerste headliner voor AMF 2024

Het Amsterdam Music Festival maakt de eerste headliner voor de editie van 2024 bekend. De Nederlandse DJ Martin Garrix maakt zijn opwachting op het festival.

Martin Garrix is de eerste naam die het festival naar buiten brengt. Het wordt de zesde keer dat hij op AMF te zien is. Het evenement vindt dit najaar voor de twaalfde keer plaats. Met 40.000 mensen in de Johan Cruyff ArenA belooft het weer een flink spektakel te worden.

Het Amsterdam Music Festival vindt op 19 oktober plaats in de Johan Cruyff ArenA tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Tickets voor AMF 2024 zijn al in de verkoop. De early en regular tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog wel late en final tickets te koop voor €99 en €109 excl. service kosten via Ticketmaster.

Martin Garrix is deze zomer onder andere ook te zien op Sziget in Budapest, UNTOLD in Roemenië en staat hij ook op BudSolidays in Parijs en Bayside Festival in Helsingborg.

Meepraten

Ben jij er bij in oktober? Houd dan de site van Festileaks in de gaten voor de nieuwste namen. Meepraten over ADE kan op het Festileaks forum.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen