Disclosure speelt eerste liveset in jaren; dit is de setlist

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Disclosure speelde afgelopen weekend op Primavera Sounds 2024 hun eerste festivalset van dit seizoen. Dat deden de heren voor het eerst in jaren live, het podium stond vol met allerlei instrumenten. Dit maakt het optreden van de Britten op Best Kept Secret 2024 iets om nog meer naar uit te kijken. Dit was de setlist in Spanje.

De set van de mannen van Disclosure is sinds lange tijd weer aangevuld met live-instrumenten, onder meer gitaren en drumstellen. De laatste keer dat de heren dat deden was in 2016. Dat maakte de show op Primavera Sound een stuk specialer. Check de hele show in de video hierboven.

Hopelijk kunnen we deze liveset vrijdag ook zien op Best Kept Secret 2024. De show zat boordevol hits zoals ‘When A Fire Starts To Burn’, ‘Latch’ en ‘Tondo’. Met onder meer ‘Simply Won’t Do’, ‘Someday…’ en setafsluiter ‘Higher Than Ever Before’ komt het vorig jaar uitgebrachte album Alchemy ook goed aan bod. De volledige setlist vind je hieronder.

Vrijdag 7 juni sluit Disclosure het hoofdpodium van Best Kept Secret af. Met deze nieuwe liveset boordevol grote hits, lijkt niets een heerlijke avond in de weg te staan. Staan jij en je vrienden straks met hun voeten in het zand te dansen bij de ONE?

Photo: Rafski Wojnowski

Disclosure

Disclosure is een Brits elektronisch duo afkomstig uit Surrey. Muzikaal gezien mixen de heren elementen van house, deephouse, UK garage en pop. Sinds 2013 heeft de groep vier studioalbums uitgebracht met veel internationale hits. Met hun eerste album viel het duo ook in de prijzen bij de European Border Breakers Awards, waar ze ‘Album of The Year’ in de wacht sleepten. De heren staan bekend om hun samenwerkingen met bekende artiesten. Zo heeft het duo songs met onder meer London Grammar, Sam Smith en Fatoumata Diawara. Ze zijn een graaggeziene gast op de festivalweides. De groep stond in de afgelopen jaren onder meer op Down The Rabbit Hole, Lowlands en Rock Werchter.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.