Down The Rabbit Hole 2024 introduceert pop-uprestaurant

Photo: Thomas Heijligers /Festileaks

Zin om tussen het dansen door even uitgebreid te tafelen? Dat kan deze zomer op Down The Rabbit Hole 2024. Het festival maakt bekend dat Amaro’s Restaurant d’Amour zowel brunch als diner serveert.

Na Best Kept Secret brengt ook Down The Rabbit Hole het hoogwaardig dineren naar de festivalwereld. Verwacht dus een chique maaltijd, inclusief wijnarrangement en porselein. Het Mediterrane pop-uprestaurant d’Amour biedt iedere middag en avond een uitgebreid assortiment aan verse specialiteiten.

Het festival drukt geïnteresseerden op het hart om een plekje te reserveren. De middagbrunch, die een uur zal duren, kost €22,50. Twee ontbijtcocktails bij de brunch? Dan loopt de prijs op tot €37,50. Wie kiest voor het diner, mag voor €46,50 van een driegangenmenu komen genieten, inclusief amuses. Een bijpassend wijnarrangement kost nog eens €17,50 extra.

Nachtclub

En dat is nog niet alles. Het blijft bij D’Amour namelijk niet alleen bij eten, later op de avond kan er ook worden gedanst. Wanneer ieders maag is gevuld wordt het restaurant getransformeerd tot nachtclub. Onder meer zwoele slowjams, italo en disco zijn de genres van dienst die de overgang van de avond naar de nacht in goede banen mogen leiden.

Heb jij spontaan zin gekregen om in de Groene Heuvels van de Mediterrane hapjes van Amaro te genieten? Een tafel reserveren kan op de website van DTRH. De komende dagen behoefte aan nog meer voorpret? Bekijk dan eens welke Porto Parties er allemaal op het programma staan, of praat mee op het Festileaks Forum.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.