Hier is het Down The Rabbit Hole 2024 blokkenschema

Teddy Widder
Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Na lang wachten is ook eindelijk het blokkenschema voor Down The Rabbit Hole 2024 bekend. Bekijk snel waar, wanneer en bij wie je je dag begint. Of misschien nog wel belangrijker, afsluit.

Nadat de organisatie van Down The Rabbit Hole 2024 ons afgelopen maandag voorzichtig opwarmde, is het moment eindelijk daar. Het blokkenschema is hier, dus het puzzelen kan beginnen! Wat vaststaat: voor de vroegste en fanatiekste konijnen begint het festivalweekend op vrijdag 5 juli waarschijnlijk bij de morning rave gevolgd door Laura Meester in de Rex, en op zondag 7 juli stuurt Angel D’lite de laatste nachtdieren het terrein af. Alles wat daar tussenin gebeurt? Dat mag je vanaf nu helemaal zelf invullen, via deze PDF of via de app. Download hem hier voor Android en hier voor iOS.

Opvallendheden

Hoofdpodium-afsluiters LCD Soundsystem en The National krijgen een mooie settijd van bijna 2 uur; Jungle daarentegen moet het doen met 70 minuten. De befaamde sunset-slots (rond 21:30) zijn deze editie voor Eefje de Visser, Michael Kiwanuka en The National.

Wat verder direct opvalt is de grotere rol voor het elektronische nachtprogramma deze editie van Down The Rabbit Hole. Grote techno en trance acts zijn verplaatst van het derde naar het tweede podium. Lees er hier meer over.

Ook staan er een paar mysterieuze emoji’s op de timetable, zoals een aapje in The Bizarre op zaterdag, en op zondag een berg in de Fuzzy Lop een paard in The Bizarre om 11 uur. ¿Que?

Tot slot wat spelerswissels: JPEGMAFIA zegt af, maar Bolis Pupul, Kneecap, Naomi Sharon, Sammy Rae & The Friends en The Southern River Band zijn toegevoegd.

Zoals je van ons gewend bent volgt er snel nog een artikel met de lastigste clashes.

Vrijdag 5 juli

Klik om te vergroten.

Zaterdag 6 juli

Klik om te vergroten.

Zondag 7 juli

Klik om te vergroten.

Zie je nu al een moment waar je je moet haasten van de Fuzzy Lop naar de Hotot? Of baal je juist omdat eerder weg moet bij die ene favoriet in de Rex om zeker te zijn van een goed plekje in de Teddy Widder? Blaas stoom af en voel je vooral welkom tussen je soortgenoten op ons forum.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.