The Southern River Band cancelt optreden Down The Rabbit Hole 2024

The Southern River Band

De organisatie van Down The Rabbit Hole 2024 komt met een programmawijziging. The Southern River Band moet het festival helaas aan zich voorbij laten gaan. Wodan Boys vervangt.

Door onbekende omstandigheden zegt The Southern River Band hun show op Down The Rabbit Hole af. De organisatie schrijft dat “de band de tocht van Australië naar de Groene Heuvels deze zomer toch niet kan maken.”

Gelukkig ontstaat er geen gat in het blokkenschema op zaterdag om 12:30 in de Fuzzy Lop. Er is namelijk vervanging geregeld in de vorm van Wodan Boys.

Verschuivingen bij Rock Werchter

Opvallend aan de afzegging van The Southern River Band is dat hun optreden op Rock Werchter in datzelfde weekend nog wel doorgaat. Die show werd vorige week nog verschoven van de donderdag naar de vrijdag van het Vlaamse festival. Of die verschuiving ertoe geleid heeft dat er vervolgens te weinig logistieke ruimte overbleef voor een optreden op DTRH één dag later, is niet bekend.

Nog een paar weken

Ondanks deze teleurstelling hebben de konijnen die naar de Groene Heuvels trekken met headliners LCD Soundsystem, Michael Kiwanuka, Jungle en The National nog genoeg te dansen. In de Down The Rabbit Hole 2024 Spotify playlist van Festileaks kan je alvast in de stemming komen voor DTRH 2024.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speculeren over de vervangende act of lekker meekletsen over alle gebeurtenissen van Down The Rabbit Hole 2024? Hou het Festileaks Festival Forum in de gaten of join onze WhatsApp-community voor Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.