Extra parkeertickets beschikbaar voor Down The Rabbit Hole

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Na een weekend vol onzekerheid rondom de parkeermogelijkheden voor Down The Rabbit Hole 2024 is er goed nieuws: afgelopen weekend viel de regen mee en de weersvoorspellingen voor de komende dagen zijn gunstig. Hierdoor komen er extra parkeertickets beschikbaar én kan de Kiss & Ride naast het festivalterrein weer open.

Vanaf 20:00 uur gaan er extra parkeertickets in de verkoop. Dankzij intensieve inspanningen, zoals uitgebreide regentests en het aanbrengen van extra rijplaten, zijn de parkeerterreinen versterkt. Daarnaast staan er meer dan 30 trailers met super absorberend olifantsgrasstrooisel klaar om de grond te verstevigen. Deze maatregelen zorgen ervoor dat het festival meer auto’s kan verwelkomen en deze ook probleemloos kan laten vertrekken.

Kiss & Ride terug bij terrein

Ook de Kiss & Ride, die eerder was verplaatst naar station Nijmegen, is weer terugverplaatst naar de reguliere plek bij het festivalterrein. Dit betekent dat bezoekers zich weer gewoon kunnen laten brengen en ophalen zoals gepland.

Nieuwe Park & Shuttle

Naast de reguliere parkeermogelijkheden opent er een nieuwe Park & Shuttle. Vanaf deze parkeerplaats brengt een gratis shuttlebus bezoekers in een paar minuten naar het festivalterrein, inclusief al hun bagage. Bolderkarren en steekwagens zijn hier ook toegestaan, wanneer deze opgevouwen of ingeklapt kunnen worden. De Park & Shuttle is dag en nacht beschikbaar, zodat festivalgangers kunnen aankomen en vertrekken wanneer ze willen. Tickets voor deze parkeerplaats zijn ook vanaf vanavond 20:00 uur te koop.

Volledige parkeercapaciteit hersteld

Met deze extra parkeermogelijkheden zit het festival weer op volledige parkeercapaciteit. Zo kan iedereen met geldig parkeerticket parkeren. De parkeerterreinen openen wel later dan normaal: op donderdag om 11:00 uur. Dat betekent dat pendelbussen er iets eerder zijn, die starten om 10 uur met rijden.

Pendelbus timeslots

Het reserveringssysteem met timeslots voor de pendelbus blijft ongewijzigd van kracht. Bezoekers die hun reisplannen wijzigen en toch met de auto komen, kunnen hun pendelbus-timeslot via Ticketmaster doorverkopen. Niet-gebruikte timeslots kunnen op het terrein worden omgewisseld voor een munt. Meer details hierover volgen via de website van Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.