Treinreizigers Lowlands 2023 opgelet: werk aan het spoor

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Kom jij met de trein naar Lowlands 2023? Dan krijg je misschien te maken met werkzaamheden aan het spoor. Op het traject richting Almere wordt onderhoud uitgevoerd.

De Nederlandse Spoorwegen werken de komende drie weken aan het spoor in de polder. Afhankelijk van je vertrekpunt kan dit invloed hebben op de trein richting Lowlands 2023. De werkzaamheden vinden plaats op het traject richting Almere, wat aangepaste vertrek- en aankomsttijden en vervangend vervoer tot gevolg kan hebben. Plan je reis daarom op tijd, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Wil je geen risico lopen op treinproblemen? Dan is het ook mogelijk om een busticket te bestellen. De touringcar van On The Move haalt je op bij een opstapplek in de buurt. Je wordt afgezet voor de deuren van het festival en op maandag weer thuisgebracht. Als dit geen optie is voor jou, zijn er ook nog parkeertickets beschikbaar. Alleen als je de parkeerellende durft te trotseren.

Lowlands 2023

Over drie weken staan de eerste tentenkampen op en zijn de eerste biertjes opengetrokken. Het aftellen naar Lowlands is eindelijk een feit. Dat heeft de organisatie ook door, het blokkenschema is eindelijk bekendgemaakt. Tijd om te puzzelen dus: wordt het M83 of King Gizzard & The Lizard Wizard? En 070 shake of Florence + The Machine?

Het festival is dit jaar weer stijf uitverkocht. Tweedehands kaarten zijn alleen nog te vinden via het officiële doorverkoopplatform van Ticketmaster. Hou er rekening mee dat ook deze verkoop stil wordt gelegd net voor de start van het festival. De kaarten zijn alleen te bemachtigen en te verkopen tot 17 augustus, 5:00 uur ’s ochtends.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.