Dit is het Lowlands 2023 blokkenschema

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2023 maakt het blokkenschema bekend. Maak je op voor ouderwetse keuzestress en stof je hardloopschoenen af. Want het aanbod is weer enorm in Biddinghuizen.

Over drie weken trekken we allemaal weer richting Biddinghuizen voor Lowlands 2023. Het immens populaire festival in de Flevopolder is wederom uitverkocht en presenteert vandaag het blokkenschema. Wat meteen opvalt: op de vrijdag en zaterdag sluiten Underworld en Charlotte De Witte de Alpha af na Nothing But Thieves en Florence + The Machine. Deze headliners spelen daarom al een stuk vroeger op de dag dan we normaal gewend zijn.

Dit is het hele blokkenschema:

Lowlands 2023

De 28ste editie van het geliefde festival vindt plaats van vrijdag 18 tot zondag 20 augustus. Het festival was, zoals we inmiddels wel gewend zijn, in no-time uitverkocht. Tweedehands kaarten gingen al voor astronomische bedragen over de digitale toonbank via Ticketmasters eigen doorverkoopsysteem. Maar nu het festival steeds dichterbij komt kunnen de (nu nog) thuisblijvers nog voorzichtig hopen een relatief ‘goedkoop’ kaartje op de kop te tikken van een last-minute afhaker. Ben jij al een gelukkige met een toegangskaart? En van welke overlap krijg je nu al hoofdpijn? Wees welkom op ons forum voor de nodige voorpret!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.