Advertisement

V Festival boekt Mark Ronson, Example en meer

V Festival heeft zijn affiche zojuist met 7 namen uitgebreid. Onder andere Mark Ronson (DJ set) en Example + DJ Wire zullen te aanschouwen zijn op het Engelse festival.

Naast deze DJ’s zullen ook Tove Lo, Maverick Sabre, Bleachers, Aston Merrygold en Scouting for Girls van de partij zijn.

De boeking van Mark Ronson roept overigens wel wat vraagtekens op. Gisteren werd bekend gemaakt dat hij Lowlands, Pukkelpop en nog een aantal Europese festivals af moest zeggen in verband met “onvoorziene mediaverplichtingen in de Verenigde Staten”. Echter vinden Lowlands, Pukkelpop en V Festival alle drie in hetzelfde weekend plaats.

Jarig

V Festival viert dit jaar zijn twintigste verjaardag en pakt dan ook groots uit. Eerdere bekendmakingen luidden Calvin Harris, Ellie Goulding, Nero, Kasabian, George Ezra en nog vele anderen. Hoewel het van oorsprong een Rockfestival is hengelt V Festival de laatste jaren van alle genres wel wat binnen, voornamelijk pop-acts zijn dit jaar in trek.

V Festival 2015

Dit jaar vindt V Festival plaats op 22 en 23 augustus. Het festival wordt jaarlijks op twee locaties gehouden: Hylands Park in Chelmsford en Weston Park in South Staffordshire. De ene helft van de artiesten is op zaterdag in Chelmsford te zien en de andere helft in Staffordshire, de volgende dag wisselen ze van plaats.

Een weekendticket exclusief camping kost £165,- (omgerekend zo’n €230,-) en een dagkaart £89,- (circa €125,-). Meer informatie en tickets vind je hier.