Hot Chip en meer naar Lowlands 2015

Zojuist zijn er door de festivalorganisatie weer nieuwe namen bevestigd voor Lowlands 2015. Onder meer Hot Chip, Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu en AWOLNATION zullen hun opwachting maken in Biddinghuizen.

Maar daar blijft het niet bij! Ook Christine and the Queens, Ben Khan, Low Roar, Tourist, Whilk & Misky, Rondé, Pauw, The Indien, WAND, Dolomite Minor, Formation, Gallowstreet, Ot Vinta, Kasba, The Mysterons zijn aangekondigd voor de 23e editie van Lowlands. Deze nieuwe namen vormen een mooie aanvulling op de poster, waar artiesten als Kendrick Lamar, Paolo NutiniFFS, Limp BizkitThe Chemical Brothers, Major Lazer, Ben HowardInterpol, Kodaline en Underworld al op prijkten.

Er is ook slecht nieuws: Mark Ronson heeft vanwege onvoorziene mediaverplichtingen Lowlands en een aantal andere Europese festivals moeten afzeggen.

Check de Lowlands 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat in Biddinghuizen? Check dan onze Lowlands 2015 playlist op YouTube of Spotify!

Lowlands 2015

Lowlands vindt dit jaar plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Dit jaar zijn er wat wijzigingen in de opzet van het terrein. Een gedeelte van het festivalterrein zal op donderdagavond al geopend worden en tent Grolsch wordt vervangen i.v.m. de nieuwe sponsor Heineken.

De ticketverkoop is al in volle gang. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten. Ja, je leest het goed. Lowlands is een zogeheten ‘weekender’ en kamperen hoort er dus bij. Hoe overleef je de Lowlands-camping? Check Vrijbuiter voor je uitrusting én tips & trics.

Op onze Lowlands 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Lowlands programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.